Beşiktaş’ta sezonun sona ermesine kısa bir süre kala gözler, kiralık gönderilen yabancı oyunculara çevrildi. Siyah-beyazlı yönetim, takım planlamasında yer alıp almayacakları konusunda karar vermek üzere Al-Musrati, Jackson Muleka ve Jean Onana’nın durumunu masaya yatıracak. Al-Musrati çıkmazı! Geçtiğimiz sezon Braga’dan 11+1 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Al-Musrati, gösterdiği performansla eleştirilmiş ve sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Fransa'nın üst sıralarına oynayan Monaco'ya gönderilmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde Al-Musrati'nin sezonu kapatması üzerine medyada çıkan haberlerde Monaco'nun Al-Musrati için satın alma opsiyonunu kullanmayacağı öğrenildi. Libyalı futbolcunun yüksek maliyeti nedeniyle yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Jackson Muleka’nın transferi tepetaklak oldu! Sezon başında kadroda düşünülmeyen ve Saudi Pro League ekibi Al-Kholood'a kiralanan Jackson Muleka’nın uzun bir süre verdiği izlenim Suudi Arabistan'da kalacağı yönünde olsa da yapılan sözleşmeye göre Jackson Muleka’nın satın alma opsiyonu Al-Kholood'un ligde kalması durumunda devreye girecekti. Suudi ekibinin son haftalarda aldığı sonuçlar ise bu seçeneği tepetaklak hale getirdi. Demokratik Kongo futbolcunun geleceği de tıpkı Al-Musrati gibi bilinmez hale geldi. Beşiktaş'a tek iyi haber Jean Onana'dan! Jean Onana ise Genoa’ya kiralanmıştı. Kamerunlu futbolcunun Avrupa piyasasında alıcıları olduğu ve gösterdiği performansa rağmen takip edildiği bilinen bir gerçek. İtalyan Repubblica'nın haberine göre Genoa, Onana'nın bonservisini alacak. Jean Onana geçtiğimiz aylarda kariyeri ile alakalı şu ifadelerde bulunmuştu: "Yaptığım bazı seçimler gelişimim için doğru seçimler olmadı. Genoa doğru yer olabilir. Böyle hissediyorum. Ama şu anda geleceğim hakkında konuşmak istemiyorum. Takımda iyi bir atmosfer var. Şehri de seviyorum. Deniz kenarında yürümeyi seviyorum. Burada olmak güzel." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..